Staalmeester Kwasten

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Begin je binnenkort aan een grote - of kleine - schilderklus? Dan heb je meer nodig dan alleen een pot verf. Want wist je dat de kwast die je gebruikt, net zo belangrijk is voor het eindresultaat als de verf? Een goede kwast zorgt er namelijk voor dat de verf beter vloeit en streeploos opdroogt. 

Daarnaast verliest een goede kwast geen haren, wat je tijdens het schilderen een hoop ergernis scheelt. Staalmeester kwasten zijn handgemaakt van de beste materialen. Dat doet het merk al ruim 70 jaar en samen met professionele schilders. Daarom mag je erop vertrouwen dat Staalmeester kwasten echt vakgereedschap zijn.   

Staalmeester kwasten voor alle soorten verf

Bij Staalmeester verkopen ze kwasten voor alle soorten verf. Zo zijn er kwasten met varkensharen die je gebruikt voor de traditionele oplosmiddelhoudende en synthetische verf. Voor watergedragen verf kies je voor kwasten met een mix van polyester en varkenshaar. Of gebruik 100% synthetische kwasten voor watergedragen én synthetische verf. Dan zijn de echte allround kwasten die je voor meerdere verfklussen kunt gebruiken. 

Wat alle Staalmeester kwasten kenmerkt, is dat je er altijd een streeploos resultaat mee behaalt. Je schilderklus gaat je een stuk makkelijker af en je geniet altijd van een mooi eindresultaat.  

Staalmeester kwasten bewaren

Bij de juiste verzorging gaan Staalmeester kwasten lang mee. Tijdens een korte onderbreking van een schilderklus bewaar je ze luchtdicht in aluminiumfolie of een plastic zakje. Daardoor kun je na een paar uur of de volgende dag snel weer aan de slag. Als je de kwasten langer wilt bewaren, is het aan te raden om een kwastenpot te kopen. Of je bewaart ze droog. Voor het bewaren moet je de kwasten wel heel goed schoonmaken. Gebruik daarvoor een kwastenreiniger. Uitspoelen onder de kraan doe je niet, want dat is slecht voor het milieu. 

Staalmeester kwasten kopen bij verfaanhuis.nl

Bij verfaanhuis.nl vind je de juiste Staalmeester kwast voor jouw schilderklus. Het is een fijn stuk vakgereedschap waardoor je schilderklus niet alleen makkelijker, maar het eindresultaat ook nog een stuk mooier wordt. Kies de kwast die je nodig hebt en ga morgen al aan de slag. Want bestel je jouw kwast voor 14:00 uur, dan heb je hem de volgende werkdag al in huis. 

Hulp nodig bij het kiezen van een kwast of krijg je graag wat tips over het gebruik? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2020-present Verf aan huis, Inc. All rights reserved.