Farrow & Ball

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Farrow & Ball verf kopen? Dan moet je bij Verfaanhuis zijn! Wij bieden het grootste assortiment van dit merk aan. Bestel snel in onze webshop!

Unieke en karakteristieke Farrow and Ball verf van hoge kwaliteit

In 1946, in het idyllische Dorset zijn twee gepassioneerde Britten gestart met het maken van de Farrow and Ball verf. Nu, meer dan 75 jaar later, is het nog steeds een geliefd verfmerk dat niet alleen in Engeland, maar ook in Nederland ontzettend populair is. De passie voor de verf is terug te zien in het resultaat: mooie, diepe en originele kleuren verf waar je je huis mee transformeert. 

Diverse kleuren Farrow & Ball verf

De Farrow and Ball kleuren zijn verrassend, doordat alle kleuren met zorg zijn gekozen. De verf is gemaakt op waterbasis en heeft een hoog pigmentgehalte. Daarnaast wordt de verf gebonden op traditionele manier met hars. De karakteristieke verfkleuren die hier het resultaat van zijn, zorgen ervoor dat mensen laaiend enthousiast zijn over deze verf.

Een leuk weetje is dat alle verschillende verfkleuren een unieke naam hebben. De naam verwijst naar een bepaalde plaats waar de inspiratie voor de kleur is gevonden, een historisch gebouw of een bijzonder persoon. Hierdoor realiseer je je hoeveel passie en bedachtzaamheid er in elke unieke, individuele kleur zit. 

Fijn voor je huis, fijn voor de omgeving

Verf kan enorm schadelijk zijn voor de omgeving en een heftige geur achterlaten waardoor je je huis dagenlang moet doorluchten voordat de geur eindelijk verdwenen is. Dit is niet het geval bij de Farrow and Ball verf. De verf is gedragen op waterbasis en heeft nauwelijks geur.

De verf is makkelijk met een doekje af te nemen, milieuvriendelijk en je kunt het overal gebruiken in je huis. Zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een negatieve impact van je verf. Kwaliteit en duurzaamheid in de vorm van karakteristieke kleuren, is wat je kunt verwachten van deze verf.

Voordelen van Farrow and Ball verf

  • Unieke en karakteristieke kleuren
  • Een gepassioneerd bedrijf dat geeft om zijn verf, zijn klanten en de natuur
  • 100% op waterbasis
  • Geen hardnekkige geur
  • Geschikt voor alle onderdelen van je woning

Farrow & Ball verf kopen?

Farrow and Ball verf kopen? Bekijk dan ons assortiment of bestel direct een kleurenwaaier voor meer inspiratie

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2020-present Verf aan huis, Inc. All rights reserved.