Lakverf

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Lakverf kopen? Zoek dan niet verder! Bij Verfaanhuis ben je aan het juiste adres voor alles op het gebied van verf. Bekijk snel ons assortiment en bestel veilig en voordelig!

Lakverf: voor al het houten schilderwerk

Zijn de houten kozijnen aan een nieuw likje verf toe? Of wil je de houten plinten in huis een ander kleurtje geven? Dan heb je lakverf nodig. Het is dé verf voor al het houten schilderwerk. Door hout met lakverf te schilderen, bescherm je het tegen invloeden van buitenaf. Dat is vooral belangrijk voor het houtwerk dat zich buitenshuis bevindt. Maar ook binnen vormen dingen als huidvet en beschadigingen een bedreiging voor je houtwerk. Kies dan altijd voor lakverf van goede kwaliteit en vergeet niet om deuren, kozijnen en ander houtwerk regelmatig een nieuw likje verf te geven.  

Lakverf voor buiten en binnen

Lakverf kun je buiten en binnen gebruiken. Voor binnen is een lakverf op waterbasis een goede keuze. Dat is meestal geurloos, droogt snel en vergeelt minder snel dan verf op terpentinebasis. Voor buiten kun je wel beter verf op terpentinebasis gebruiken. Dat kan beter tegen vocht dan verf op waterbasis. Doordat het water niet door de verf heen kan dringen, krijgt het hout geen kans om te gaan rotten. Je schilderwerk buiten moet je wel goed bijhouden. Als de verf na jaren gaat bladderen, verliest het uiteraard ook de beschermende werking. 

Glans of matte

Net als andere verfsoorten, kun je ook lakverf in verschillende glansgraden krijgen. Dat is belangrijk voor de uitstraling van de verf. Wil je plinten met een matte look of mag het wel een beetje glanzen? En passen glanzende kozijnen beter bij de wanden of komt mat mooier uit? Voor schilderwerk buiten kun je het beste een hoogglans lakverf kopen. Dat heeft een langere levensduur dan matte lakverf omdat het meer licht weerkaatst. Een matte lakverf absorbeert het licht juist, waardoor je sneller een nieuwe laag moet aanbrengen om het er weer als nieuw uit te laten zien. 

Lakverf kopen bij verfaanhuis.nl

Bij verfaanhuis.nl vind je lakverf voor het schilderen van al je houtwerk in en rondom het huis. De verf is zeer sterk, heeft een goede dekking en is slijt- en krasvast, waardoor je er lang plezier van hebt. Kies de kleur en hoeveelheid die je voor jouw schilderklus nodig hebt en ga morgen al aan de slag. Want bestel je jouw lakverf voor 14:00 uur, dan heb je het de volgende werkdag al in huis. 

Hulp nodig bij het kiezen van een kleur of krijg je graag wat tips over het aanbrengen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag. 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2020-present Verf aan huis, Inc. All rights reserved.