Rollers

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zijn de muren in huis of op kantoor aan een opknapbeurt toe? Of kocht je een nieuwe woning en wil je de wanden en het plafond een andere kleur geven? Dan heb je een goede verfroller nodig. Daarmee geef je de wanden en plafonds in huis makkelijk een nieuw likje verf. Je kunt er grote oppervlakken mooi egaal mee afwerken. En dat is helemaal niet moeilijk. Zeker als je een goede muurverfroller koopt, is een simpele beweging genoeg voor een verrassend mooi eindresultaat. 

Verschillende soorten verfrollers

Een verfroller is er in verschillende soorten en maten. Dus welke moet je voor jouw schilderklus hebben? Dat hangt af van de ondergrond die je gaat schilderen. Een muurverfroller koop je voor het schilderen van muren en wanden. Voor het schilderen van plafonds heb je een plafondroller nodig. Er zijn ook verfrollers die speciaal bedoeld zijn voor het aanbrengen van een laagje voorstrijk voor het echte schilderwerk. Ga je schilderen met verf op waterbasis? Dan is een structuurverfroller de beste keuze. Voor verf op terpentinebasis is een nylonverfroller juist een goede keuze. Heb je een kleinere schilderklus, zoals het schilderen van de kozijnen? Dan heb je daar ook kleine verfrollers voor. 

Gladde muren en muren met structuur

Heb je glad gestucte muren in huis of op kantoor die je een nieuw kleurtje wil geven? Dan heb je een muurverfroller voor gladde ondergronden nodig. Deze hebben vaak een korte vacht van microvezels. Daarmee krijg je op gladde muren een superglad resultaat. Dat komt omdat de verfroller geen structuur op de wand achterlaat. Voor muren met structuur, zoals spachtelputz, granol of spack, heb je een muurverfroller met meer vacht nodig. Daarmee breng je ook op een grove ondergrond een mooie laagdikte aan. Doordat de vacht van de verfroller hoogpolig is, kan je ook verf rollen in de diepte van de structuur.    

Verfroller kopen bij verfaanhuis.nl

Bij verfaanhuis.nl vind je verfrollers voor het schilderen van al je wanden, plafonds en kozijnen. Want voor iedere verfklus heb je een andere verfroller nodig. Kies de verfrollers die je nodig hebt en ga morgen al aan de slag. Want bestel je jouw verfroller voor 14:00 uur, dan heb je het de volgende werkdag al in huis. Hulp nodig bij het bestellen van een verfroller of twijfel je over de verfroller die je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2020-present Verf aan huis, Inc. All rights reserved.