Klachten

Klachtafhandeling
Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over een geleverd product of over de dienstverlening zoals je die ervaren hebt. Wij vragen je vriendelijk om jouw klacht via een e-mail ([email protected]) aan ons door te geven. Dit kan overigens ook via de reguliere post en/of telefonisch. Een van onze medewerkers zal de klacht in behandeling nemen en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van jouw klacht ontvangt je van ons een bevestiging. Wij zullen klachten binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je eventueel contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waarbij wij zijn aangesloten.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commisie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage  Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2020-present Verf aan huis, Inc. All rights reserved.