Kwasten

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Ligt er een schilderklus op je te wachten? Zoals het schilderen van de plinten, kozijnen of een houten meubel? Dan heb je een goede verfkwast nodig. Het materiaal dat je gebruikt is voor het eindresultaat namelijk heel erg belangrijk. En elke schilderklus vraagt om een ander type kwast. Hoe groter het oppervlak dat je gaat schilderen, hoe groter de verfkwast die je nodig hebt. Heb je een meer nauwkeurig schilderklusje voor de boeg? Dan heb je meer aan een smalle, ronde verfkwast. 

Soorten verfkwasten 

Er zijn diverse soorten verfkwasten voor verschillende verfklussen. De belangrijkste zijn:

  • Platte kwasten

Een platte kwast gebruik je voor het aanbrengen van lak of vernis. 

  • Puntkwasten

Voor het nauwkeurige werk op kleine oppervlakken gebruik je een puntkwast. Je kan er makkelijk langs randen schilderen en in reliëf werken. 

  • Ronde kwasten

Een ronde kwast is handig voor het schilderen van ongelijke ondergronden en schilderwerk dat geen precisie vereist. Een buitenmuur schilder je bijvoorbeeld met een dikke ronde borstel.

  • Blokkwasten

Voor grote oppervlakken of het schilderen van voegen tussen bakstenen is een blokkwast ideaal. De brede rechthoekige kwast is groot en kan veel verf opnemen. 

  • Radiatorkwasten

De naam zegt het eigenlijk al, de radiatorkwast is ideaal voor het schilderen van een radiator. Maar je gebruikt de kwast met lange houten steel ook voor het schilderen van andere moeilijk bereikbare plekken. 

Goede verfkwasten voor een mooier eindresultaat

Een goede kwast is bij het schilderen echt het halve werk. Spetters, druipers en losse haren die aan de verf blijven plakken… er niets vervelender en je bent er ook nog eens veel tijd aan kwijt. Door een goede verfkwast te gebruiken, vloeit de verf beter en krijg je een mooier eindresultaat. Ook droogt verf die je aanbrengt met een goede kwast beter en vooral streeploos op. Dat is precies wat je wilt, want er niets zo storend als een geschilderd kozijn vol met oneffenheden. 

Verfkwast kopen bij verfaanhuis.nl

Bij verfaanhuis.nl vind je de juiste verfkwast voor jouw schilderklus. Heb je een blokkwast, radiatorkwast of puntkwast nodig? Bij ons koop je verfkwasten van goede kwaliteit waardoor je altijd geniet van een mooi eindresultaat. En het schilderen een koud kunstje wordt. Kies de verfkwast die je nodig hebt en ga morgen al aan de slag. Want bestel je jouw verfkwast voor 14:00 uur, dan heb je hem de volgende werkdag al in huis. Hulp nodig bij het bestellen van een verfkwast of krijg je graag wat tips over het gebruik? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag. 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2020-present Verf aan huis, Inc. All rights reserved.