Little Greene

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Echte kwaliteitsverf, dat is wat je krijgt als je Little Greene verf aanschaft. Al meer dan 250 jaar wordt deze verf volgens hoge kwaliteitsstandaarden in Engeland ontwikkeld en is niet voor niets zo populair in die regio én daarbuiten. De verfcollectie bestaat uit verf voor muren, plafonds, houtwerk, vloeren en buitenschilderwerk. Hierdoor is er altijd wel een goede afwerking voor elk onderdeel van je huis.  

Prachtige kleuren van Little Greene verf

De Little Greene kleuren komen tot stand door het mengen van voornamelijk natuurlijke pigmenten. Hierdoor zijn kleurnuances subtiel aanpasbaar, waardoor er altijd een perfecte kleur voor je tussen zit. De diepe kleur die deze verf heeft, is te danken aan het gebruik van eeuwenoude pigmenten, zoals omber en oker. 

Vind je het lastig om precies te bepalen welke kleur jij in je huis wilt hebben? Dan is het ook mogelijk om een kleurenwaaier te bestellen. Met de kleurenwaaier van Little Greene kleuren krijg je genoeg mogelijkheden om de verschillende kleurencombinaties met elkaar te vergelijken. Hierdoor geïnspireerd is het makkelijker om een beslissing te maken voor de finishing touch van je huis.

De goede verf van Little Greene, is duurzame verf

Duurzaamheid is belangrijk voor Little Greene en dat zie je ook terug in bijvoorbeeld de Little Greene muurverf. Neem bijvoorbeeld de Intelligent Matt Emulsion. Deze verf, gemaakt op waterbasis, is zo schoon dat je hiermee met een gerust hart de slaapkamer van je kinderen verft.

Naast het ontwikkelen van duurzame verf, is Little Greene ook aangesloten bij ‘National Trust’. Dit is een organisatie in Engeland, Wales en Noord-Ierland die verantwoordelijk is voor maar liefst meer dan 500 historische gebouwen. Hun motivatie is om deze bijzondere plekken voor altijd te bewaren. 

Little Greene doneert een gedeelte van de aankoopprijs aan dit fonds en speelt met de verf ook in op de authentieke kleuren uit verschillende, belangrijke periodes in de geschiedenis als eerbetoon aan deze prachtige historische gebouwen. 

De voordelen van dit bijzondere verfmerk

Little Greene verf kopen kent veel voordelen:

  • De verf dekt ontzettend goed
  • Heeft een matte en fluweelzachte uitstraling
  • De kleur is intens en diep door het gebruik van natuurlijke pigmenten
  • Er is verf beschikbaar voor elke ondergrond en ruimte
  • Het is milieuvriendelijke en kindvriendelijke verf
  • Je steunt met je aankoop het behouden van historische gebouwen

Little Greene verf kopen?

Wil je ook Little Greene verf kopen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment of bestel direct een kleurenwaaier.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2020-present Verf aan huis, Inc. All rights reserved.