Pure & Original

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Pure and Original verf kopen? Dan moet je bij Verfaanhuis zijn! Hier vind je het grootste assortiment verf van dit speciale merk. Bestel snel!

Waarom pure and original verf kopen?

Kies je voor pure and original verf? Dan kies je voor kwaliteit én duurzaamheid. Dit verfmerk staat erom bekend dat het een mooi en sprekend resultaat geeft én goed is voor het milieu. Deze ecologische vegan verf is gekleurd met organische en natuurlijke pigmenten wat voor een prachtige kleurdiepte zorgt. Door de karakteristieke uitstraling en uitstekende dekking is dit een hele goede verf om jouw huis mee op te fleuren.

Pure and original kleuren

Wat de pure and original verf zo bijzonder maakt, is hoe de kleuren tot stand zijn gekomen. Deze verf wordt gemaakt door organische pigmenten, die veel mooier zijn dan synthetische pigmenten waar veel andere verfsoorten van gemaakt zijn. 

Natuurlijke kleuren geven namelijk een breed en complex spectrum aan kleuren. Ze vloeien in elkaar over, waardoor het gemakkelijker is om kleuren met elkaar te combineren. Denk maar eens aan een bos bloemen: een mooi boeket met op elkaar afgestemde bloemen spreekt nog meer aan dan een enkele losse bloem.

Synthetische kleuren kunnen gauw met elkaar vloeken en schreeuwerig aanvoelen, waardoor het heel belangrijk is dat je precies de juiste kleur uitkiest. Ook geven synthetische kleuren minder diepte en sfeer. Verf die is gemaakt van synthetische kleuren is dus per definitie minder aantrekkelijk aan de muur dan verf die gemaakt is van organische pigmenten - zoals de verf van pure and original.

Kind- en milieuvriendelijke verf

Door de natuurlijke ingrediënten in deze verf en het feit dat er zo min mogelijk schadelijke stoffen zijn toegevoegd, is deze verf ontzettend puur en daarnaast ook kind- en milieuvriendelijk. Deze verf draagt bij aan een binnenklimaat dat gezond is, zonder dat er ongezonde deeltjes in de lucht blijven hangen na het verven van de muren. Veel verf bevat schadelijke stoffen en met deze verf wordt dat zoveel mogelijk voorkomen door voornamelijk met natuurlijke ingrediënten te werken.

Dit zijn de voordelen van pure and original verf

  • Prachtige en sprekende kleuren
  • Gemaakt van natuurlijke en organische pigmenten
  • Hoge kwaliteit verf met lang kleurbehoud
  • VOS-vrij
  • Kindvriendelijk
  • Dierproefvrij

Pure & original kopen?

Pure and original kopen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment. Hier vind je veel verschillende soorten lakverf, grondverf en muurverf voor binnen en buiten.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2020-present Verf aan huis, Inc. All rights reserved.