Painting the Past

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Painting the Past verf kopen? Dan moet je bij Verfaanhuis zijn! Bij ons vind je het complete aanbod van dit geweldige merk. Bekijk snel ons assortiment!

Painting the past verf online bestellen?

Met de painting the past verf creëer je de karakteristieke sfeer van het verleden met de standaarden van nu. De hoogwaardige pigmenten in deze verf zorgen dat de kleur een mooie, rustige uitstraling heeft en wel drie keer langer blijft zitten dan verf van bijvoorbeeld de bouwmarkt. Zo creëer je simpel en snel een stijl van romantische kleuren in jouw huis, waarmee je wordt meegenomen naar de tijd van prachtige kastelen, landhuizen en eeuwenoude boerderijen. 

Painting the past: kwaliteit boven alles

Vroeger was kwaliteit ontzettend belangrijk. Hoe langer een product meeging, hoe beter. Hiermee bespaarde je namelijk het schaarse geld. Tegenwoordig is het soms lastig om echt nog producten van kwaliteit te vinden. Maar painting the past verf heeft wél die kwaliteit. Aan deze verf zijn hoogwaardige pigmenten en krijt toegevoegd, wat de kwaliteit en de uitstraling van deze verf zo onderscheidend maakt van andere soorten verf. 

Kleur bepaalt de sfeer van jouw huis

De uitstraling van jouw muur bepaalt de sfeer van jouw huis. Een warme kleur creëert meteen een gezellig gevoel, terwijl een lichtere kleur een koeler effect geeft. Een likje verf kan jouw huis gelijk opfleuren. De verf van painting the past geeft een poedermatte en unieke uitstraling die zowel voor muren als meubels gebruikt kan worden. Met de verschillende soorten verf en de grote verscheidenheid aan kleuren, zit er altijd wel een verf tussen die perfect bij jouw wensen past. Zo hebben wij een grondverf, muurverf en lakverf, allemaal gemaakt op waterbasis. Daarnaast hebben wij ook een wax die extra bescherming geeft aan hout.

Heb hoge verwachtingen van deze verf

Deze verf kent een aantal voordelen ten opzichte van andere verven:

  • Hoogwaardige pigmenten zorgen voor unieke painting the past kleuren
  • Drie keer langer kleurbehoud
  • 40% betere dekking dan reguliere synthetische verf
  • Vriendelijk voor het milieu
  • Goed afneembaar
  • Geurloos

Breng jouw woning tot leven met de verf van painting the past en creëer een karakteristieke woning waar je elke dag blij van wordt. Met deze verf is jouw huis binnen de kortste keren omgetoverd tot een sfeervol geheel, waar je jarenlang van geniet. Neem eens een kijkje bij de verschillende kleuren die wij in ons assortiment hebben en kies de stijl die jij wilt creëren in jouw huis. 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2020-present Verf aan huis, Inc. All rights reserved.