Persoonlijke Bescherming

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), zijn de hulpmiddelen die je nodig ter bescherming tijdens het verven. Bij Verfaanhuis.nl begrijpen we het belang om alle verfbenodigdheden compleet te hebben. Tijdens het schilderwerk is het van belang om veilig te werk te gaan. Verfaanhuis.nl is dé online webshop dat een divers assortiment schildermaterialen, afdekmateriaal en afplakmateriaal aanbiedt. Alle benodigdheden die je nodig hebt voor jouw verfklus vind je in onze webshop.

Wat zijn persoonlijke beschermingsmiddelen?

PBM zijn producten die aan zogeheten PBM-richtlijnen voldoen. Deze richtlijnen beschrijven de functie, kwaliteit en beschermingsgraad. De middelen worden gebruikt bij diverse werkzaamheden om extern gevaar en risico’s te verminderen. Zo kunt u denken aan werkhandschoenen, veiligheidsbril of een overall. Deze beschermingsmiddelen wordt door de professionals gebruikt, maar ook als hobby klusser is het altijd verstandig om PBM te gebruiken. Zo kun je zelf een veilige omgeving creëren.

Assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen

Wij richten ons uiteraard op de beschermingsmiddelen die kunnen bijdragen aan de bescherming van de schilder. We hebben vanuit onze ervaring en kennis een assortiment samengesteld. Deze items zijn geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruikersgemak. Zo ben je verzekerd van klasse materiaal. Bovendien voldoen de PBM uit ons assortiment aan de wettelijke gestelde normen en richtlijnen.

Persoonlijke beschermingsmiddelen kopen

Persoonlijke beschermingsmiddelen kopen voor het beste schildersresultaat? Dan ben je bij Verfaanhuis.nl aan het juiste adres! Wij zijn specialist op het gebied van verf en verfbenodigdheden. Profiteer van de ruime assortimenten en de exclusieve merken die wij aanbieden. Bestel snel en gemakkelijk in onze webshop of kom langs voor meer verfinspiratie in onze showroom. Neem contact met ons op voor meer hulp en informatie over onze producten en service.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2020-present Verf aan huis, Inc. All rights reserved.