Painting The Past Rustica

Vanaf € 73,00
Nog %1 beschikbaar
cadeau

Bij aankoop van een blik muurverf van 2,5 L of meer altijd een gratis roller

Levertijd: 3 tot 4 werkdagen
  • Vanaf € 40,- gratis bezorgd
  • Achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd!
  • Altijd persoonlijk contact
  • Inspireer uzelf in onze showroom
  • Uw groothandel in exclusieve merken
Painting the Past [email protected] is een rustieke muurverf die zich kenmerkt door zachte streperige kleurschakeringen. Painting the Past [email protected] geeft de muren een authentieke, doorleefde uitstraling. Voorstrijken met Painting the Past Wall Primer

Productomschrijving:
Painting the Past [email protected] is een rustieke muurverf die zich kenmerkt door zachte streperige kleurschakeringen. Painting the Past [email protected] geeft de muren een authentieke, doorleefde uitstraling.

Toepassing:
Painting the Past [email protected] muurverf is geschikt als afwerklaag op diverse poreuze ondergronden zoals stucwerk, gipsplaten, cementgebonden ondergronden, baksteen, sierpleisters enz. die voorgestreken zijn met Painting the Past Wall Primer. Painting the Past [email protected] is minder geschikt voor houten meubels en in vochtige ruimtes.

Belangrijkste kenmerken:
* Rustiek, zacht poederig en mat effect * Geeft een doorleefde uitstraling
* Makkelijk te verwerken met een brede, platte
kwast
* Reukarm
* Licht afwasbaar * Droogt snel
* Nauwelijks vlekgevoelig * Overschilderbaar

Verkrijgbaarheid:
Painting the Past [email protected] is verkrijgbaar in Monument Grey, Khaki, Slate, Putty, Pepper, Pewter, Mist, Driftwood en Olive in blikken van 2,5 liter.

Droogtijd en verbruik:
Droogtijd:
* Stofdroog na ca. 1 uur * Overschilderbaar na ca. 4 uur
Verbruik:
10 m2 per liter (afhankelijk van de ondergrond en applicatiemethode)

Verwerking:
Controleer voor het gebruik de kleur en het batchnummer. Deze staan op de onderzijde van het blik. Gebruik in dezelfde ruimte alleen blikken van dezelfde batch of meng verschillende batches met elkaar om kleurafwijkingen te voorkomen.

Aanbrengen:
Painting the Past [email protected] wordt aangebracht met een brede, platte kwast. Painting the Past [email protected] kan rechtstreeks vanuit het blik, van boven naar beneden (voor een zacht streep effect) of kruislings (voor een wolkeffect) aangebracht worden. Painting the Past [email protected] is een supermatte krijtverf die vermengd is met een vleug marmerpoeder, waardoor en een zacht schaduweffect ontstaat. Voor een mooi, egaal dekkend resultaat adviseren we om de verf in ten minste 2 lagen aan te brengen met een brede, platte kwast. Het wordt niet aangeraden om Painting the Past [email protected] aan te brengen met een verfspuit.

Verwerkingstemperatuur:
Verwerk Painting the Past [email protected] bij temperaturen tussen 8 °C en 25 °C.

Voorbereiding:
De ondergrond dient droog, schoon en stofvrij te zijn. Verwijder alle losse verflagen. Nieuw stucwerk en cement dienen droog te zijn voordat deze geschilderd kunnen worden. De ondergrond goed schoonmaken met een spons en schoon water.

Bekijk de technische informatie voor alle toepasbare ondergronden.

Meer informatie
Glansgraad Mat
Merk Painting the past
Rendement m2 per L 10
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2020-present Verf aan huis, Inc. All rights reserved.