Painting The Past Outdoor

Vanaf € 49,95
Nog %1 beschikbaar
cadeau

Bij aankoop van een blik lakverf van 0,75 L of meer altijd een gratis kwast

Levertijd: 3 tot 4 werkdagen
  • Vanaf € 40,- gratis bezorgd
  • Achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd!
  • Altijd persoonlijk contact
  • Inspireer uzelf in onze showroom
  • Uw groothandel in exclusieve merken
Painting the Past Outdoor is een unieke buitenverf met een semi-matt afwerking op waterbasis die ontwikkeld is om duurzame en slijtvaste bescherming te bieden.

Productomschrijving:
Painting the Past Outdoor is een unieke buitenverf met een semi-matt afwerking op waterbasis die ontwikkeld is om duurzame en slijtvaste bescherming te bieden. De collectie omvat 12 kleuren om uw 'outdoor'-omgeving te verfraaien en de sfeer van binnen naar buiten door te zetten.

Toepassing:
Painting the Past Outdoor is geschikt als grond- en/of afwerklaag op vrijwel alle ondergronden. Denk hierbij aan uw buitenhoutwerk, meubels, kozijnen, deuren, tuinhuisjes, poorten en schuttingen. Tevens is Painting the Past Outdoor geschikt voor beton, steen, aluminium, metaal, gegalvaniseerd staal en kunststof, zoals regenpijpen.

Belangrijkste kenmerken:
* Watergedragen * Spanningsvrij * Goede dekking
* Reukarm * Elastisch * Makkelijk te verwerken
* Op de meeste ondergronden zonder primer te gebruiken

Verkrijgbaarheid:
De Painting the Past Outdoor-collectie omvat 12 kleuren en is leverbaar in semi-matt afwerking. Verkrijgbaar in blikken van 1 liter.

Droogtijd en verbruik:
Droogtijd:
* Stofdroog na 2-4 uur * Volledig uitgehard na ca. 14 dgn
* Overschilderbaar na ca. 4 uur
Verbruik:
12-14 m2 per liter (afhankelijk van de ondergrond en applicatiemethode)

Verwerking:
Controleer voor het gebruik de kleur en het batchnummer. Deze staan op de onderzijde van het blik. Gebruik blikken van dezelfde batch of meng verschillende batches met elkaar om kleurafwijkingen te voorkomen.

Aanbrengen:
Ondergronden dienen voor het schilderen goed ontvet en geschuurd te zijn. Voor gebruik de verf goed roeren.

Painting the Past Outdoor kan met een kwast of roller aangebracht worden. Voor een egaal, mooi en duurzaam resultaat adviseren we om de verf in ten minste 2 lagen aan te brengen. Zorg ervoor dat de lagen goed droog zijn voordat er een nieuwe verflaag aangebracht wordt. Lak op waterbasis dient u iets sneller te verwerken dan lak op terpentinebasis. Breng de verf rijkelijk aan, verdeel gelijkmatig, werk af en laat drogen. Op grotere vlakke oppervlakken kan de verf worden aangebracht met een roller. Tussen de lagen schuren is niet noodzakelijk. Na het schilderen met een kwast kunnen kwaststrepen zichtbaar blijven. Deze benadrukken het authentieke krijtverfeffect.

Painting the Past Outdoor kan ook aangebracht worden met een verfspuit. We adviseren dan een instelling van 13–15 duizendste, 65°-spuitkop en een druk tussen 2000 en 2500 psi.

Verwerkingstemperatuur:
Verwerk Painting the Past Outdoor bij temperaturen tussen 10 °C en 25 °C. Niet aanbrengen of laten drogen bij mist of regen.

Bekijk de technische informatie voor alle toepasbare ondergronden.

Meer informatie
Glansgraad semi mat
Merk Painting the past
Rendement m2 per L 13
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2020-present Verf aan huis, Inc. All rights reserved.