Muurverf

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wil je een of meerdere wanden in huis een andere kleur geven? Omdat je een nieuwe woning hebt, of omdat je huis wel een make-over kan gebruiken? Dan heb je muurverf nodig. De naam zegt het natuurlijk al: dat is verf die uitermate geschikt is voor gebruik op de wanden in je huis. Het is makkelijk te verwerken en heeft een hoge dekkracht, waardoor je een mooi egaal resultaat krijgt. Daarnaast is muurverf in veel gevallen voordeliger dan andere wandbekleding en in vele kleuren verkrijgbaar. Zo geef je jouw wanden in huis met muurverf precies de look die je voor ogen hebt.

Hoe moet je muurverf aanbrengen?

Zelfs als je nooit eerder een wand in huis schilderde, is het een fluitje van een cent om muurverf mooi aan te brengen. Zeker als je op de juiste manier te werk gaat. Een goede voorbereiding is daarbij het halve werk. Oneffenheden op de muur werk je vooraf netjes weg, en gaatjes vul je op met een muurvuller. Daarna maak je de muur vet- en stofvrij. Vervolgens begin je altijd met een laagje voorstrijk. Dat is een fijne basislaag waardoor je de muurverf straks mooi egaal kunt aanbrengen. 

De muurverf zelf breng je aan met een verfroller en kwast. De laatste is handig voor het schilderen van de randjes. Met een vachtroller kun je de grotere oppervlakken schilderen. Door die op een telescoopsteel te bevestigen, heb je geen trap nodig om er bovenin bij te komen. Werk altijd van boven naar beneden en van links naar rechts. 

Afwasbare muurverf

Wil je een muur in je keuken of toilet van een fraai laagje verf voorzien? Dan is het verstandig om voor afwasbare of reinigbare muurverf te kiezen. In geval van vlekken, kan je de muur dan gemakkelijk schoonmaken zonder dat de verf vervaagt of gaat glimmen. Reinigbare verf is ook handig in de badkamer, of als je kinderen in huis hebt die weleens met hun vieze handjes aan de muren zitten. 

Muurverf kopen bij verfaanhuis.nl

Bij verfaanhuis.nl vind je muurverf voor het schilderen van alle wanden in huis. De verf is makkelijk aan te brengen, verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren en ideaal om muren een decoratieve afwerking te geven. Kies de kleur, type muurverf en hoeveelheid die je voor jouw schilderklus nodig hebt en ga morgen al aan de slag. Want bestel je jouw muurverf voor 14:00 uur, dan heb je deze de volgende werkdag al in huis. 

Hulp nodig bij het kiezen van een kleur of het type muurverf dat je voor jouw klus nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2020-present Verf aan huis, Inc. All rights reserved.