Verzendkosten en levering

Kwaliteit in product en logistiek
De verf van Verfaanhuis.nl is van uitstekende kwaliteit. Deze kwaliteitsverf moet dan ook in de beste conditie aankomen. Je ontvangt de producten via Post.NL of Packs.
Verfaanhuis.nl verzendt de bestelling in extra stevige verpakkingen om beschadiging bij transport uit te sluiten. Zo zorgen wij ervoor dat je bestelling in goede staat en op tijd wordt bezorgd.

Levertijden
Bijna alle producten die op onze website staan hebben wij op voorraad, waardoor je in de meeste gevallen de bestelling binnen twee werkdagen van ons kunt verwachten. Indien dit voor een artikel niet het geval is, staat de levertijd hier duidelijk bij vermeld. Mocht de levertijd per ongeluk langer zijn dan verwacht nemen wij contact met je op!

Bezorgopties
PostNL
: Bezorgen of Ophaalpunt 
Zodra de bestelling in onze webshop is afgerond en betaald, ontvangt je een bevestigingsmail met alle gegevens. Ook van Post.NL of Packs ontvangt je een mail met daarin een Track en Trace code.
Hebben we je bestelling ontvangen dan bezorgen we je de bestelling (mits voorradig) binnen twee werkdagen. Post.NL en Packs leveren de bestelling ook op zaterdag. LET OP: Bezorgingen naar de Waddeneilanden kunnen een vertraging opleveren.

Bezorgkosten voor bestellingen onder de € 50,00 
– Standaard levering PostNL dinsdag t/m zaterdag : € 6,95

Bezorgkosten voor bestellingen boven de € 50,00 
– Standaard levering PostNL dinsdag t/m zaterdag : Gratis

De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens het afrekenen.

Bezorgen naar het buitenland
Voor bestellingen binnen Nederland gelden bovenstaande tarieven. Wil je de bestelling naar een ander land laten versturen? Neem dan contact met ons op. De bezorgtarieven verschillen per land.

Niet thuis bij bezorgen
Als je de eerste keer niet thuis bent, neemt de bezorger het pakket weer mee en kun je middels een briefje in je brievenbus tot 22.00 uur een nieuw bezorgmoment aangeven op de website van PostNL of Packs. Mocht je hiervoor niet in de gelegenheid zijn geweest, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden. Ben je op dat moment alsnog niet thuis, dan krijgt je opnieuw een brief in je brievenbus met de vermelding dat je het pakket bij het dichtstbijzijnde PostNL-punt alsnog binnen twee weken kunt ophalen.

Vragen over de bestelling of levering?
Controleer na ontvangst altijd of de bestelling in orde is. Mocht het onverwachts niet zo zijn? Neem dan contact met ons op!

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © 2020-present Verf aan huis, Inc. All rights reserved.